Sponsorat Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland og Ry Håndbold har netop indgået et nyt sponsorat for den kommende sæson 2015/16, som bl.a. indebærer, at Sparekassen Kronjylland er sponsor for vores damehold og et U10 hold.

Ud over dette faste sponsorat tilbyder Sparekassen at give 1.000 kroner pr. ny familie, der skifter til Sparekassen Kronjylland. Du skal blot gøre opmærksom på, at du er blevet henvist til Sparekassen af Ry Håndbold. Bonussen gives til klubben, hvis du og din familie vælger at flytte til Sparekassen.

Overvejer du at skifte pengeinstitut, eller vil du bare gerne have et nyt tilbud på dine bankforretninger, så kig endelig forbi i Sparekassen Kronjyllands afdeling på Skanderborgvej 36.

Ry Håndbold får intet at vide om, hvem der eventuelt skifter til Sparekassen Kronjylland.

Sparekassen Kronjylland glæder sig over at fortsætte som sponsor for Ry Håndbold:

− Med vores sponsorat afleverer vi ikke bare en pose penge, men involverer os aktivt. Derfor glæder vi os meget til at fortsætte et tæt samarbejde med klubben i den nye sæson, fortæller Anne-Vibeke, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Ry.

− Med vores støtte kan vi fortsat være med til at sikre gode facilliter og kompetent træning i Ry Håndbold. Til gavn både for klubben, medlemmerne og hele Ry. Vi ved, at Ry Håndbold er en klub med trofaste og aktive medlemmer, og det glæder os, at der også er tilslutning til træning for de helt unge spillere. Det er godt for både klubbens sammenhold og fremtid, at den således formår at tiltrække håndboldspillere i alle aldre, lyder det fra Anne-Vibeke Frengler.